Websitepakket.

We maken de perfecte WordPress Website voor je bedrijf

Bij Mediassist bouwen we WordPress websites op maat. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of een grote corporate, we weten precies welke oplossing bij jouw bedrijf past. We starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin vragen aan bod komen als: Heb je al een ontwerp of nog niet? Heb je al een functioneel plan? Heb je al nagedacht over zaken als conversie en hosting? We weten dat er veel bij een website komt kijken. Wij helpen je het overzicht te behouden. Door onze ruime ervaring op het gebied van WordPress development kunnen we niet alleen goed luisteren naar je antwoorden, we kunnen juist ook meedenken, adviseren en pro-actief met voorstellen komen. Zo werken we samen aan een website waarmee jij je doelen kunt behalen.

WordPress: het meest gebruikte contentmanagementsysteem (CMS)

Goed leesbaar op alle apparaten, dus ook op mobiel

Geoptimaliseerd voor zoekmachines en responsive

Supersnel geleverd
rocket-copy

Websitepakketten

Optioneel: Voor €30 p/maand bieden wij ook de hosting, onderhoud en 1 uur ondersteuning p/maand. 

EIGEN HUISSTIJL

Nadat wij in overleg met jou een design hebben geselecteerd voor de website, wordt het design volledig aangepast aan de huisstijl van je organisatie.

ZELF AANPASBAAR

Nadat de website is opgeleverd, kun je zelf heel eenvoudig de teksten en afbeeldingen op de website wijzigen. Verder is het mogelijk om zelf een onbeperkt aantal pagina´s toe te voegen aan de website.

WEBSITE STATISTIEKEN

Wij installeren ook Google Analytics op je website. Hiermee heb je een duidelijk overzicht van de website statistieken.

GOOGLE OPTIMALISATIE

De website wordt technisch volledig geoptimaliseerd voor optimale vindbaarheid in Google, waardoor meer potentiële klanten de website kunnen vinden.

DUIDELIJKE OPLEVERING

Nadat jij de teksten & afbeeldingen hebt aangeleverd voor de website, doen wij voor een voorstel voor het design van de website. Voor de bespreking hiervan, staat een Skype gesprek ingepland van 30 minuten.

EIGEN HUISSTIJL

Nadat wij in overleg met jou een design hebben geselecteerd voor de website, wordt het design volledig aangepast aan de huisstijl van je organisatie.

SNEL ONLINE

Op het moment dat wij de teksten en afbeeldingen voor de website ontvangen hebben, kunnen wij de website binnen 5 werkdagen ontwikkelen.

RESPONSIVE WEBDESIGN

Bij een responsieve website is de presentatie van de inhoud afhankelijk van je schermformaat. Dat is handig, want je hoeft dan bijvoorbeeld niet meer te pinchen en te zoomen op je smartphone.

TWEE REVISIERONDES

Op het moment dat wij de conceptversie volledig hebben ontwikkeld, krijg jij de mogelijkheid om feedback te leveren op de conceptwebsite.

Ons portfolio

Hoe ziet het proces eruit?

 • Kennismaking

  Na je websiteaanvraag op de website, komen wij langs om kennis te maken en de wensen voor je nieuwe website te bespreken. Wij sturen je vervolgens een vrijblijvende offerte.

 • Ontwerp

  Nadat jij de teksten en afbeeldingen hebt aangeleverd voor de website, doen wij een voorstel voor het design van de website. Voor de bespreking hiervan, staat een (Skype) gesprek ingepland van 30 minuten.

 • Website Bouwen

  Als jij instemt met het ontwerp voor de website, bouwen wij je volledige website. Helemaal in de huisstijl van je organisatie.

 • Revisieronde

  Op het moment dat wij een conceptwebsite hebben ontwikkeld, krijg jij de mogelijkheid om feedback te geven. Standaard zitten er twee revisieronde inbegrepen in het websitepakket.

 • ONLINE ZETTEN

  Nadat wij de eventuele feedback hebben verwerkt, zorgen wij ervoor dat de website online wordt gezet en wordt gekoppeld aan je domeinnaam.

plan een gratis consult

Gratis. Geheel vrijblijvend. Inzichtvol.