webshops.

web shop

Heb je een idee voor een webwinkel? Of wil je jouw bestaande webshop vervangen? Laat Mediassist je dan helpen bij de realisatie van jouw responsive webshop. Al vanaf € 999,- heb je bij ons een professionele webshop met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Tijdens de oplevering ontvang je uitleg en een handleiding waarna je zelf door middel van een Nederlandstalige CMS handig je eigen webshop kunt beheren.

Inzicht in alle statistieken

Alle populaire betaalmogelijkheden (iDeal, Paypal en veel meer)

Webshop

op maat

Wil je een eigen webshop beginnen maar weet je niet waar je moet beginnen? Laat Mediassist je helpen met het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat jouw responsive webshop uitstekend is geoptimaliseerd en vormgegeven voor goede zoekmachine resultaten. Al onze webwinkels en websites zijn voorzien van een mobielvriendelijk ontwerp, gemaakt door onze grafisch vormgever, zodat ook klanten op mobiele apparaten gemakkelijk uw producten kunnen bestellen. Met de integratie van alle populaire betalingssystemen zoals iDeal, MasterCard en PayPal zorgen wij ervoor dat uw klanten veilig en vertrouwd af kunnen rekenen.

Zoekmachine geoptimaliseerd

INZICHT IN STATISTIEKEN

ALLE POPULAIRE BETAALMOGELIJKHEDEN

Webshop

Ons portfolio

Onze voordelen

RESPONSIVE WEBDESIGN

RESPONSIVE WEBDESIGN

Onze websites zijn geoptimaliseerd voor alle schermen en zien er dus niet alleen goed uit op een PC, maar ook op mobiele apparaten.

EIGEN HUISSTIJL

EIGEN HUISSTIJL

Nadat wij in overleg met jou een design hebben geselecteerd voor de webshop, wordt het design volledig aangepast aan de huisstijl van je organisatie.

SCHERPE PRIJZEN

SCHERPE PRIJZEN

Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Wij leveren een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Google Optimalisatie

Google Optimalisatie

De webshop wordt technisch geoptimaliseerd voor optimale vindbaarheid in Google, waardoor meer potentiële klanten de website kunnen vinden.

ALLE POPULAIRE BETAALMOGELIJKHEDEN

ALLE POPULAIRE BETAALMOGELIJKHEDEN

Onze webshops bieden alle populaire betaalmethoden aan die er zijn van iDeal, Creditcard, PayPal en veel meer.

WEBSHOP STATISTIEKEN

WEBSHOP STATISTIEKEN

Al onze webshops hebben ingebouwde waarmee je een duidelijk overzicht hebt van de website statistieken.

plan een gratis consult

Gratis. Geheel vrijblijvend. Inzichtvol.